Security Application Test

Door middel van een Security Application Test brengt Cocoon de kwetsbaarheid van uw digitale applicaties en infrastructuur in kaart.

Home » Cyber Audits Security Application Test

Hoe goed zijn uw digitale applicaties beschermd?

Cocoon risk management geeft inzicht in de kwetsbaarheden van uw digitale beveiliging door het uitvoeren van een test op de security van uw applicaties.

Bij een Security Application Test (SAT) worden de zwakke plekken en kwetsbaarheden in de broncode van mobiele -en web toepassingen geïdentificeerd. De toepassing- of applicatie laag zorgt voor de onderlinge communicatie tussen computers over computer- of telecommunicatienetwerken. Deze toepassingen worden ontwikkeld en gedeeld over de hele wereld en zijn vaak gemaakt met de blik op de functionaliteit en niet de beveiliging. Hierdoor zijn de applicaties zeer kwetsbaar en moeten ze dus worden getest op zwakke plekken. Cocoon risk management kan een uitgebreide en snelle test van de beveiliging voor u uitvoeren. Wij beschikken over de juiste tools, kennis en kunde om u inzicht in uw kwetsbaarheden te verstrekken.

Benieuwd naar de voordelen? Lees gerust verder of zoek meteen contact met ons!

 

 

Over Cocoon


Cocoon risk management levert al sinds 2000 praktische oplossingen op het gebied van Safety, Security en Design. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het inventariseren van uw risico's en het geven van professioneel onderbouwd advies op maat.

Onafhankelijk

Wij zijn een Nederlands, onafhankelijk adviesbureau.

Oplossingsgericht

Efficiënte, effectieve en klantgerichte oplossignen voor elk veiligheidsvraagstuk.

Innovatief

Cocoon staat bekend als een van de voorlopers in de markt.

Persoonlijke Aanpak

Een persoonlijke benadering gecombineerd met een projectmatige aanpak geeft maatwerk.

Wat is een Security Application Test?

Security applicaties zitten op een ander netwerk dan de rest van het kantoor.  Een Security Application Test is een penetratietest die gefocust is op het netwerk met alle security applicaties, zoals CCTV systemen, toegangscontrole, verlichting en de intercom. Als wij een Security Application Test uitvoeren, observeren wij of de security applicaties, zoals de camerabeelden, te penetreren zijn. De uitslag van deze test geeft inzicht in hoe goed het netwerk met de security applicaties is beveiligd.

 

Onze resultaten

%

van de red teaming operaties slaagt

geslaagde operaties dit jaar

%

van de bedrijven is kwetsbaar

Waarom een Security Application Test?

Security applicaties van een bedrijf bezitten informatie die een potentiele inbreker goed kan gebruiken, zoals camerabeelden en de toegangscontrole. Als het nerwerk met deze applicaties gehackt wordt, kan dit dus desastreuze gevolgen hebben voor het bedrijf. Doordat security applicaties vaak op een ander netwerk zitten dan de rest van het kantoor is een specifieke test om dit netwerk te testen op veiligheid erg belangrijk. Wij als Cocoon Risk Management bezitten de specialistische kennis die nodig is om een Security Application Test goed uit te voeren.

Een Security Application Test geeft inzicht in hoe goed dit netwerk beveiligd is, en is daarom erg belangrijk om de kwetsbaarheid van de het bedrijf te bepalen. Aan de hand van de uitslag van de Security Application Test kan de beveiliging van het netwerk met de security applicaties dan ook worden verbeterd.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij beschikken bij Cocoon risk management over de kennis en expertise die nodig is om een Security Application Test goed uit te voeren. Wij combineren onze jarenlange ervaring als adviesbureau met de kennis en drive van jonge cyberspecialisten. Bij Cocoon streven wij altijd naar korte communicatielijnen. Vanwege de complexiteit en diversiteit stellen wij voor onze klanten meestal een projectteam van specialisten samen. Het projectteam kent voor de opdrachtgever altijd één vaste contactpersoon die alle ins- en outs- van uw specifieke situatie kent. Dit persoonlijke element gecombineerd met de aanpak van het projectteam geeft maatwerk. Wij zijn een volledig onafhankelijk Nederlands adviesbureau dat zich niet beïnvloed weet van enige vorm van belangverstrengeling. Of het nu gaat om safety, security of cybersecurity wij helpen u graag. Kwaliteit en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel!