Projectbegeleiding

Cocoon begeleid al uw projecten op het gebied van beveiliging, brandveiligheid, Security by Design, Arbo en milieu.

Home » Safety Consultancy Projectbegeleiding

projectbegeleiding

Begeleiden van uw project

Cocoon risk management levert een integrale aanpak ten aanzien van veiligheidsvraagstukken en oplossingen op het gebied van veiligheid. Dit maakt ons dé ideale partner voor een verscheidenheid aan projecten!

Het is moeilijk om tijdens een project de vooraf bepaalde doelstellingen te behalen en om de knelpunten of afwijkingen te constateren. Een kleine aanpassing kan soms al voor een grote verandering zorgen. Cocoon kan u hierin begeleiden en ondersteunen. De specialisten van Cocoon analyseren, adviseren en coördineren waar nodig uw nieuwbouw, verbouwing of bestaande bouw project. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring binnen de Safety & Security branche. In die tijd hebben wij al vele projecten mogen begeleiden voor zowel grote multinationals als kleinere organisaties. Wij passen onze kennis en passie voor projectbegeleiding graag toe op uw project!

Interesse? Lees gerust verder of zoek meteen contact met ons!

 

Over Cocoon


Cocoon risk management levert al sinds 2000 praktische oplossingen op het gebied van Safety, Security en Design. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het inventariseren van uw risico's en het geven van professioneel onderbouwd advies op maat.

Onafhankelijk

Wij zijn een Nederlands, onafhankelijk adviesbureau.

Oplossingsgericht

Efficiënte, effectieve en klantgerichte oplossignen voor elk veiligheidsvraagstuk.

Innovatief

Cocoon staat bekend als een van de voorlopers in de markt.

Persoonlijke Aanpak

Een persoonlijke benadering gecombineerd met een projectmatige aanpak geeft maatwerk.

Rob van Dijk RSE RCE ATO
0031 (0) 79233150 | info@cocoon.nl

Waarom projectbegeleiding door Cocoon?

Wij zien het begeleiden van projecten als teamwork waarbij wij het als onze primaire taak beschouwen de kennis, kwaliteit en de expertise van deelnemende partijen zoals architecten en installatiebureaus naar boven te halen. Daarbij hebben wij een uitgesproken visie op ondernemen en ontwikkelen; eerst de uitgangspunten en doelstellingen bepalen, dan de ontwikkeling van het project. Alleen op deze manier ontstaat er een uitgebalanceerde combinatie van lagere operationele kosten en lagere exploitatiekosten.

Wij streven bij Cocoon naar zo kort mogelijke communicatielijnen. Vanwege de diversiteit en complexiteit van projecten stellen wij meestal een team van specialisten samen. Het projectteam kent voor de opdrachtgever altijd één vaste contactpersoon die alle ins- en outs- van uw specifieke situatie kent. Dit persoonlijke element gecombineerd met de aanpak van het projectteam levert maatwerk. Kwaliteit en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel.

U mag van ons een uitvoerige en duidelijke rapportage verwachten!

 

projectbegeleiding
projectbegeleiding

Specialisaties van Cocoon

Veiligheidshandboek
Risico-inventarisaties en evaluaties (RI&E)
Werken op hoogte
Bouwplantoetsingen
Opstellen uitgangspunten document
Opstellen Programma’s van eisen
Brandveiligheid
Security by Design