Specifieke PEN Test

Door middel van een Specifieke PEN Test brengt Cocoon de kwetsbaarheid van een specifiek deel van uw digitale beveiliging in kaart.

Home » Cyber Audits Specifieke Pen Test

Wat is een Specifieke PEN Test?

De Specifieke cyber pen test is een beveiligingsonderzoek op maat gemaakt met een specifiek doel. Specifieke testen worden in samenspraak met uw technisch team samengesteld en de scope wordt vastgelegd in een testplan voor optimale duidelijkheid. Specifieke testen hebben als product een op maat geschreven duidelijke leesbare rapportage, voorzien van praktische oplossingen. Deze kan worden toegelicht tijdens een persoonlijke presentatie.

 

 

Over Cocoon


Cocoon risk management levert al sinds 2000 praktische oplossingen op het gebied van Safety, Security en Design. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het inventariseren van uw risico's en het geven van professioneel onderbouwd advies op maat.

Onafhankelijk

Wij zijn een Nederlands, onafhankelijk adviesbureau.

Oplossingsgericht

Efficiënte, effectieve en klantgerichte oplossignen voor elk veiligheidsvraagstuk.

Innovatief

Cocoon staat bekend als een van de voorlopers in de markt.

Persoonlijke Aanpak

Een persoonlijke benadering gecombineerd met een projectmatige aanpak geeft maatwerk.

Onze Werkwijze

Cyber security onderzoeken kunnen worden aangeboden als black/grey/white/crystal box, volgens defense in depth principe. Cyber security rapportages worden geleverd volgens de volgende richtlijnen: MITRE ATT&CK® Matrix for Enterprise, OWASP Web Security Testing Guidelines, OSSTMM 3, PTES, NIST (SP) 800-115, Technical Guide to Information Security Testing and Assessment, NCSC-NL – IT Security Guidelines for Transport Layer Security (TLS) V2.1 en voorzien van CVS Score (3.1) en OWASP Top 10:2021 category.

 

Onze resultaten

%

van de red teaming operaties slaagt

geslaagde operaties dit jaar

%

van de bedrijven is kwetsbaar

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij beschikken bij Cocoon risk management over de kennis en expertise die nodig is om een Specifieke PEN Test goed uit te voeren. Wij combineren onze jarenlange ervaring als adviesbureau met de kennis en drive van jonge cyberspecialisten. Bij Cocoon streven wij altijd naar korte communicatielijnen. Vanwege de complexiteit en diversiteit stellen wij voor onze klanten meestal een projectteam van specialisten samen. Het projectteam kent voor de opdrachtgever altijd één vaste contactpersoon die alle ins- en outs- van uw specifieke situatie kent. Dit persoonlijke element gecombineerd met de aanpak van het projectteam geeft maatwerk. Wij zijn een volledig onafhankelijk Nederlands adviesbureau dat zich niet beïnvloed weet van enige vorm van belangverstrengeling. Of het nu gaat om safety, security of cybersecurity wij helpen u graag. Kwaliteit en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel!