Periodieke Meting Beveiliging PPS

Cocoon voert als extern auditbureau een periodieke meting uit ter controle van het beveiligingsniveau

Home » Security Audits Periodieke Meting Beveiliging Pps

DHM Security Management

Maak uw beveiligingsniveau aantoonbaar

Organisaties die een Publiek-Private Samenwerking (PPS) met het Rijksvastgoedbedrijf aangaan dienen aantoonbaar te maken dat het beveiligingsniveau voldoet aan zogemaande outputspecificaties.
Cocoon risk management beschikt over ervaren PPS-auditors die meedenken en ervoor zorgen dat alle partijen uiteindelijk beter uit de audit komen.

Bij Publiek-Private Samenwerking (PPS) werken de rijksoverheid en bedrijven samen aan projecten, dit gebeurt vooral op het gebied van infrastructuur en huisvesting.

Tijdens de samenwerking tussen een bedrijf en de overheid is het belangrijk dat er voldaan wordt aan de outputspecificatie en daarmee ook aan de geldende wet- en regelgeving. Onze auditors voeren volgens het Metingprotocol ‘periodieke meting beveiliging’ audits uit. Onze specialisten hebben een grote staat van dienst op het gebied van security en safety en uiteraard van dergelijke periodieke metingen.

Gecombineerd met onze hands-on mentaliteit en heldere rapportage maakt dit ons dé partner om uw beveiliging inzichtelijk te maken, maar vooral naar een hoger niveau te tillen!

 

Over Cocoon


Cocoon risk management levert al sinds 2000 praktische oplossingen op het gebied van Safety, Security en Design. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het inventariseren van uw risico's en het geven van professioneel onderbouwd advies op maat.

Onafhankelijk

Wij zijn een Nederlands, onafhankelijk adviesbureau.

Oplossingsgericht

Efficiënte, effectieve en klantgerichte oplossignen voor elk veiligheidsvraagstuk.

Innovatief

Cocoon staat bekend als een van de voorlopers in de markt.

Persoonlijke Aanpak

Een persoonlijke benadering gecombineerd met een projectmatige aanpak geeft maatwerk.

Rob van Dijk RSE RCE ATO
0031 (0) 79233150 | info@cocoon.nl

Wat is een Periodieke Meting?

Bij een periodieke meting wordt een integrale beveiligingstest uitgevoerd waarbij bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen zowel op onderdelen als in onderling verband worden getest. Er wordt grondig gecontroleerd of de beveiliging voldoet aan outputspecificaties en aan wet- en regelgeving. Wij analyseren de risico’s en dreigingen en inventariseren de huidige maatregelen. Cocoon gebruikt hiervoor het ‘Metingprotocol periodieke meting beveiliging’. Als wij tijdens de meting gebreken ontdekken zullen wij deze per situatie de ernst van de afwijking beoordelen. Wij kunnen zo het beveiligingsniveau binnen uw organisatie op een heldere manier inzichtelijk maken.

Interesse? Lees verder of zoek nu contact!

Periodieke Meting Beveiliging PPS, cyber
Periodieke Meting Beveiliging PPS

Waarom een periodieke meting laten uitvoeren door Cocoon?

Door middel van een meting kunt uw organisatie dus aantoonbaar maken dat de beveiliging gewaarborgd is. Voor het aangaan van PPS-projecten is het uitvoeren van een meting cruciaal. Vaak denken organisaties dat de huidig getroffen maatregelen voldoende zijn, tot het moment dat er daadwerkelijk een incident of controle plaatsvindt. Dan blijkt, achteraf, dat de mix van maatregelen niet compleet genoeg is geweest. Wij hebben bij Cocoon uitvoerige kennis van wet- en regelgeving die betrekking hebben op samenwerkingen met de overheid. Wij beschikken over ervaren en vakbekwame specialisten die graag hun kennis toepassen op uw organisatie. Laat Cocoon u adviseren en zet een belangrijke stap richting een succesvolle Publiek-Private samenwerking!

Hebben we uw interesse gewekt? Zoek vandaag nog contact met ons!

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij Cocoon proberen wij altijd naar korte communicatielijnen te streven. Vanwege de complexiteit en diversiteit stellen wij voor onze klanten vaak een projectteam van experts samen. Het team kent voor de opdrachtgever altijd één vaste contactpersoon die alle ins- en outs- van uw specifieke situatie kent. Dit persoonlijke element gecombineerd met de aanpak van het projectteam geeft maatwerk. Wij zijn een volledig onafhankelijk Nederlands adviesbureau dat zich niet beïnvloed weet van enige vorm van belangverstrengeling. Verwacht van ons heldere en bruikbare rapportage waarin wij concreet de eventuele afmeldingsgronden toelichten van de meting. In onze rapportage wordt altijd rekening gehouden met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Kwaliteit en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel!