Mystery Visits

Cocoon voert Mystery Visits uit om de toegangsbeveiliging en criminaliteitspreventie te controleren

Home » Security Audits Mystery Visits

Mystery Visits

Inzicht in de security awareness van uw medewerkers

Cocoon risk management geeft u inzicht in uw beveiligingsmaatregelen en beveiligingsprocedures en door het laten uitvoeren van Mystery Visit door een onopvallend persoon. Met meer dan 10 jaar aan ervaring op het gebied van security audits we dé ideale partner om uw zwakke plekken in beeld te brengen!

Zijn uw medewerkers zichtbaar genoeg? Hoe wordt er gereageerd op een winkelbezoeker die zich verdacht gedraagt? Dit zijn vragen die beantwoord kunnen worden door het uitvoeren van een Mystery Visit. Wij voeren Mystery Visits uit waar we uw organisatie bezoeken om de werking van de huidige beveiligingsmaatregelen vanuit een externe en onafhankelijke blik te bekijken. Een Mystery Visit is een betrouwbare manier om te achterhalen of het beveiligingsbewustzijn van uw medewerkers wel voldoende is. Onze ervaren professionals toetsen in hoeverre de inrichting of het gedrag van winkelpersoneel aanleiding geeft of kansen biedt aan winkeldieven.

Bent u benieuwd naar de voordelen? Lees verder of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

Over Cocoon


Cocoon risk management levert al sinds 2000 praktische oplossingen op het gebied van Safety, Security en Design. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het inventariseren van uw risico's en het geven van professioneel onderbouwd advies op maat.

Onafhankelijk

Wij zijn een Nederlands, onafhankelijk adviesbureau.

Oplossingsgericht

Efficiënte, effectieve en klantgerichte oplossignen voor elk veiligheidsvraagstuk.

Innovatief

Cocoon staat bekend als een van de voorlopers in de markt.

Persoonlijke Aanpak

Een persoonlijke benadering gecombineerd met een projectmatige aanpak geeft maatwerk.

Wat is een Mystery Visit?

Bij een Mystery Visit worden bepaalde beveiligingsprocedures en/of maatregelen getoetst door een onopvallend persoon, ook wel mystery guest genoemd. Het gaat onder andere om het testen van de security awareness van receptionisten, beveiligers en ander personeel. Uit de uitkomst van een mystery visit blijkt of de organisatie voldoende of onvoldoende security aware is op de getoetste beveiligingsprocedures en/of maatregelen. Onze ervaren specialisten bootsen gedragseigenschappen van een kwaadwillende na om zo in een bepaalde mate op te vallen. Zaken als winkelinrichting en kassabeheer nemen wij ook mee in onze toetsing. Als het ware toetsen wij de ‘first-line-of-defense’ in uw organisatie.

Het is van belang dat het onderscheid tussen Mystery Visits, Red Teaming en PEN testen bekend is. Deze diensten lijken erg op elkaar maar verschillen in uitvoering en schaal. Red Teaming richt zich op het aanvallen van een organisatie of proces waarbij de zwakke plekken en kwetsbaarheden bloot worden gelegd. Bij een Fysieke PEN test wordt geprobeerd op een ongeautoriseerde manier een gebouw, terrein, afdeling of proces te penetreren. Wij geven u inzicht in uw kwetsbaarheden!

 

 

Security Management

Onze resultaten

%

van de organisaties komen we binnen

complexe audits in 2021

%

van de bedrijven treft direct maatregelen

De voordelen van een Mystery Visit

Gebruik maken van een Mystery Visit kan vele voordelen hebben. Ten eerste kunt u inzicht krijgen in kwetsbaarheden binnen de toegangsbeveiliging en criminaliteitspreventie. Daarnaast is een groot voordeel van een Mystery guest dat u het beveiligingsbewustzijn van uw medewerkers kunt toetsen. Na bijvoorbeeld een training of cursus zou een Mystery Visit kunnen achterhalen of de opgedane kennis is blijven hangen of dat er merkbare verschillen zijn. Met de verkregen inzichten kunt u samen met uw personeel de kwetsbaarheden bespreken en in kaart brengen. Waar gaat het goed? Wat zou beter kunnen?

Wij ervaren dat het veiligheidsbewustzijn na een Mystery Visit veel groter is en veel langer blijft hangen dan uitsluitend na een training. Een combinatie levert dus nog het meeste resultaat op. Het zal u verbazen hoe betrokken personeel wordt na een Mystery visit bij u op locatie. Als alles in orde is, worden zij ook geprezen en werkt het stimulerend voor hen. In het geval dat personeel faalt zal dit zorgen voor extra motivatie om te presteren. Wij hebben getrainde en ervaren auditors met ruime ervaring met het uitvoeren van Mystery Visits en weten precies waar kwetsbaarheden en mogelijkheden in uw situatie liggen. Natuurlijk kunnen we dan ook meteen de klantvriendelijkheid en efficiency voor u beoordelen!

Wat kunt u van ons verwachten?

Cocoon is al meer dan 20 jaar actief binnen de Safety & Security branche. Dit betekent dat wij beschikken over veel kennis en expertise. Op het gebied van security audits zijn wij al jaren actief en hebben wij heel veel opdrachten mogen uitvoeren. Zowel voor kleine organisaties, grote multinationals en de Rijksoverheid. Wij zijn een van de voorlopers binnen ons vakgebied en staan bekend als uiterst innovatief. Na een mystery visit leveren wij heldere en bruikbare rapportage wat overzichtelijk de zwakke plekken uit uw proces laten zien. Deze rapportage bevat een veldverslag waarin de bevindingen vanuit het oogpunt van de Mystery Guest zijn uiteengezet. Daarbij geven we een integraal advies voor het ondervangen van de geconstateerde zwakheden. Zo kunt u samen met uw personeel aan de slag om de gaten te dichten.

Nog niet overtuigd? Bel vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!