Safety – Audits

Cocoon levert verschillende diensten die de (brand)veiligheid in organisaties toetsen 

Home » Safety Audits

Ik wil de veiligheid van mijn organisatie controleren  

Elke werkgever is wettelijk verplicht ongevallen te voorkomen en zorg te dragen in het geval van een calamiteit. Ook zijn bedrijven door wet- en regelgeving verplicht om bepaalde maatregelen en procedures te implementeren in relatie tot (brand)veiligheid. Alleen hoe weet u of nog voldoet aan deze wet- en regelgeving? En is de veiligheid in uw organisatie wel op orde?

Cocoon risk management kunt uw organisatie helpen de veiligheidssituatie in kaart te brengen door middel van een Safety Audit. Zo weet u zeker dat u door de inspecties van de Brandweer, Milieu- of Arbodienst heen komt. Voorkom reputatieschade, onverwachte kosten en terugkerende inspecties door middel van een Safety Audit door de ervaren specialisten van Cocoon risk management.

Benieuwd? Lees en klik gerust verder of zoek meteen contact met ons!

 

Over Cocoon


Cocoon risk management levert al sinds 2000 praktische oplossingen op het gebied van Safety, Security en Design. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het inventariseren van uw risico's en het geven van professioneel onderbouwd advies op maat.

Onafhankelijk

Wij zijn een Nederlands, onafhankelijk adviesbureau.

Oplossingsgericht

Efficiënte, effectieve en klantgerichte oplossignen voor elk veiligheidsvraagstuk.

Innovatief

Cocoon staat bekend als een van de voorlopers in de markt.

Persoonlijke Aanpak

Een persoonlijke benadering gecombineerd met een projectmatige aanpak geeft maatwerk.

Rob van Dijk RSE RCE ATO
0031 (0) 79233150 | info@cocoon.nl

Safety by Cocoon

Wij geloven bij Cocoon dat voorkomen beter is dan genezen, vooral op het gebied van veiligheid. Veiligheidsincidenten kunnen onder andere lijden tot reputatieschade, onverwachte kosten en tijdverlies. Wij zijn van mening dat een goede voorbereiding, kennis van zaken en professionele ondersteuning veel problemen kan voorkomen. Het is van belang om de brandveiligheid van een gebouw goed te ontwerpen en daar de benodigde vergunningen voor te verwerven. Maar het is ook van belang om bij de oplevering te bepalen of die maatregelen op correcte wijze zijn uitgevoerd.  

Wij voeren als onafhankelijk adviseur brandveiligheidsaudits uit die geënt zijn op wet- en regelgeving maar die tevens pragmatische oplossingen bieden binnen de kaders van regels en normeringen. Wij denken niet alleen aan de veiligheid voor uw mensen na maar hebben ook aandacht voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Met de adviezen van Cocoon wordt vóóraf rekening gehouden met knelpunten, dit bespaart tijd en geld.

Interesse? Zoek vandaag nog contact!

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij hebben bij Cocoon al meer dan 20 jaar ervaring in het geven van adviezen op het gebied van Safety & Security. We zijn hierdoor ontwikkeld in een ervaren maar innovatief adviesbureau op het gebied van (brand)veiligheid. Wij streven in onze samenwerkingen altijd naar korte communicatielijnen. Vanwege de diversiteit en complexiteit van vraagstukken stellen wij voor onze klanten meestal een projectteam van specialisten samen. Het team kent voor de opdrachtgever altijd één vaste contactpersoon die alle ins- en outs- van uw situatie kent. Dit persoonlijke element gecombineerd met de aanpak van het projectteam levert maatwerk. Wij zijn een volledig onafhankelijk adviesbureau dat zich niet beïnvloed weet van enige vorm van belangverstrengeling. Of het nu gaat om Brandveiligheid, Arbo of Milieu wij helpen u graag. Kwaliteit en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Wij tillen uw organisatie naar een hoger veiligheidsniveau!