Jobs

Cocoon rekruteert en detacheert Safety & Security professionals

Home » Jobs Detachering

Detachering

Cocoon helpt u met specialisten die voor kortere of langere tijd kunnen worden gedetacheerd.

Wij hebben in de afgelopen 20 jaar als consultancy- en detacheringsbureau een enorm netwerk met specialisten opgebouwd. In de praktijk blijkt dat daar altijd de juiste persoon in te vinden is.
Wij leveren part- en fulltime specialisten maar ook experts op projectbasis. Wellicht heeft u een groot bouwproject, een onderzoek of een reorganisatie wat de noodzaak voor extra capaciteit vergoot. Onze interim specialisten zijn goed opgeleid, maar misschien nog belangrijker, ze hebben een enorme staat van dienst op het gebied van safety, security- en risk management. Deze kennis en ervaring brengen onze specialisten graag in bij uw project. Wij hebben voor u de juiste persoon, voor uw specifieke situatie die de opdracht uitvoert zoals u dat graag wilt. Vele organisaties gingen u al voor!

 

Over Cocoon


Cocoon risk management levert al sinds 2000 praktische oplossingen op het gebied van Safety, Security en Design. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het inventariseren van uw risico's en het geven van professioneel onderbouwd advies op maat.

Onafhankelijk

Wij zijn een Nederlands, onafhankelijk adviesbureau.

Oplossingsgericht

Efficiënte, effectieve en klantgerichte oplossignen voor elk veiligheidsvraagstuk.

Innovatief

Cocoon staat bekend als een van de voorlopers in de markt.

Persoonlijke Aanpak

Een persoonlijke benadering gecombineerd met een projectmatige aanpak geeft maatwerk.

Rob van Dijk RSE RCE ATO
0031 (0) 79233150 | info@cocoon.nl

Loopbaanbegeleiding

Maak gerust gebruik van onze kennis, ervaring en ons netwerk om over te stappen naar een nieuwe uitdaging of te starten met je loopbaan als young professional.

Wij helpen met de juiste studie of het opdoen van ervaring bij Cocoon. Dat kan bijvoorbeeld door één of enkele dagen per week een opleiding te volgen of projecten bij Cocoon uit te voeren terwijl je de rest van de tijd aan de slag gaat bij je nieuwe werkgever.
Wij weten namelijk als geen ander wat nodig is om mensen bij te scholen of anderszins te begeleiden naar de behoefte van de nieuwe opdrachtgever maar natuurlijk ook naar de behoefte van de werknemer.

Als iedereen blij en tevreden is zal dat een positief effect hebben op een duurzame en vruchtbare arbeidsrelatie.
.

Recruitment

Wij zijn hét recruitmentbureau voor al uw specialisten op het gebied van security, safety en brandveiligheid. Interesse? Zoek vandaag nog vrijblijvend contact!

Specialisten in de veiligheidsbranche zijn schaars. Cocoon heeft in de afgelopen 20 jaar een netwerk en reputatie opgebouwd waarmee zeer effectief gezocht kan worden naar specialisten in onze markt. Uiteraard wordt door ons met recruiters samengewerkt, maar met onze specialistische kennis en ervaring is het succes op het vinden van de juiste kandidaat natuurlijk vele malen groter.

Wij geloven in een markt waar mensen zich voortdurend willen en moeten ontwikkelen. Wij spreken veel met specialisten en houden in de gaten wanneer iemand toe is aan een nieuwe uitdaging. En dat nog voordat deze mensen in allerlei databanken als officieel zoekende terecht komen. Zo kunnen wij snel geschikte kandidaten identificeren, selecteren en aantrekken voor een tijdelijke of vaste aanstelling. Dit scheelt u tijd en geld. 

Vacatures

Bij Cocoon risk management hebben we geen vacatures.

Simpelweg omdat we zelf snel de juiste kandidaat weten te vinden op het moment dat we die nodig hebben!

Wij staan natuurlijk open voor aanmeldingen van kandidaten voor detacheringsklussen of voor onze recruitment activiteiten. Wij werken bij Cocoon graag met young professionals. Veel studenten mogen bij Cocoon stage lopen of afstuderen. Zo houden wij als bedrijf feeling met opleidingen en jonge talenten. Maar zo kunnen wij ook de pareltjes op tijd signaleren en begeleiden naar een goeie start in het werkzame leven. Met onze specialistische kennis en ervaring wordt jou kans op het vinden van de perfecte kans vele malen groter. Ben jij een (young) professional binnen het safety & security vakgebied en ben je op zoek naar mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen? Neem vandaag nog contact met ons op!