DHM Security Management 

Cocoon levert onafhankelijk en open DHM Security Management advies.

Home » Security Consultancy Security Management

Security Management

Security Management Consultant

Cocoon risk management is dé onafhankelijke Register Security Expert voor Security Management volgens de Haagse Methodiek. Wij passen DHM® op elk niveau en in elke specifieke situatie toe!

Wij voeren dus Security Management volgens de Haagse Methodiek (DHM®). Deze complexe methode is in de afgelopen 25 jaar leidend geworden in Nederland. DHM mag alleen beoefend worden door Registered Security Experts die zijn gecertificeerd door SERN (Security Expert Register Nederland). Onze specialisten hebben al sinds 2000 ervaring met deze methodiek en in de afgelopen 20+ jaar al vele projecten tot tevredenheid van onze klanten opgeleverd. Maar DHM® staat natuurlijk niet op zichzelf. Het is van belang kennis en ervaring te hebben van beveiligingstechniek en de wijze waarop het security management moet worden geïmplementeerd binnen een organisatie. Ook daar hebben we veel ervaring mee. Wij maken ook gebruik van onze specialistische kennis en ervaring op het gebied van Security by Design, Terreur Preventie en High Risk Security. Heeft u behoefte aan de kennis en expertise van een Registered Security Expert? Zoek vandaag nog contact met ons!

 

Over Cocoon


Cocoon risk management levert al sinds 2000 praktische oplossingen op het gebied van Safety, Security en Design. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het inventariseren van uw risico's en het geven van professioneel onderbouwd advies op maat.

Onafhankelijk

Wij zijn een Nederlands, onafhankelijk adviesbureau.

Oplossingsgericht

Efficiënte, effectieve en klantgerichte oplossignen voor elk veiligheidsvraagstuk.

Innovatief

Cocoon staat bekend als een van de voorlopers in de markt.

Persoonlijke Aanpak

Een persoonlijke benadering gecombineerd met een projectmatige aanpak geeft maatwerk.

Rob van Dijk RSE RCE ATO
0031 (0) 79233150 | info@cocoon.nl

Wat is Security Management volgens de Haagse Methodiek?

Security Management volgens de Haagse methodiek is op basis van jarenlange ervaring binnen de sector ontwikkeld. De methodiek gebruikt verschillende management instrumenten en bestaat uit verschillende kernonderdelen. Een paar van deze kernonderdelen zijn: Intern Security Audit, Security Beleidsplan, Bewakingsplan, Periodiek Inspectie Programma en het Security Management pakket. Het toepassen van Security Management op uw organisatie kan vele voordelen hebben. U kunt namelijk u weerbaarheid vergoten, uw continuïteit waarborgen, het beveiligingsniveau aan derden aantoonbaar maken en incidenten beperken. Door deze methodiek te laten toepassen op uw organisatie kunt u er verzekerd van zijn dat er een gestructureerd en allesomvattend security management pakket uitvloeit. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een professionele maar flexibele toepassing van De Haagse Methodiek!

 

DHM Security Management
DHM Security Management

Waarom Cocoon als partner?

Bij Cocoon Risk management hebben we al ruim 20 jaar ervaring met het toepassen van Security Management. Dit doen wij voor zowel overheidsinstanties als commerciële instellingen op kleine en grote schaal. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij flexibel en pragmatisch zijn in de toepassing van Security Management. Daarnaast bezitten wij over specialistische kennis en ervaring op het gebied van Security by Design, Terreur Preventie en High Risk Security wat wij kunnen toepassen op uw casus. Wij geloven bij Cocoon dat beveiligingsmaatregelen karakteristiek moeten zijn voor uw organisatie. Als de maatregelen als vanzelfsprekend ervaren worden door de medewerkers zal de bereidwilligheid om zich aan de maatregelen te conformeren toenemen. Wij zorgen er dus voor dat het Security Management pakket naadloos aansluit op uw situatie. Interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, referenties of een vrijblijvend voorstel voor uw project!

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze organisatie streeft naar korte communicatielijnen. Vanwege de complexiteit en diversiteit stellen wij voor onze klanten meestal een projectteam van specialisten samen. Het projectteam kent voor de opdrachtgever altijd één vaste contactpersoon die alle ins- en -outs van uw specifieke situatie kent. Wij kiezen bij Cocoon dus bewust voor de persoonlijke benadering, waarbij uw organisatie en de veiligheid van uw medewerkers centraal staat. Kunnen wij een van uw medewerkers betrekken in een project, of zelfs het project gezamenlijk uitvoeren, dan heeft dat onze voorkeur. Dit persoonlijke element gecombineerd met de aanpak van het projectteam geeft maatwerk. Wij houden niet van onnodig lange rapporten, maar zeggen u liever direct waarop het staat en geven u een bruikbaar advies waar u direct mee aan de slag kan gaan. Cocoon Risk Management is een volledig onafhankelijk Nederlands adviesbureau dat zich niet beïnvloed weet van enige vorm van belangenverstrengeling. Kwaliteit en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel!

 

DHM Security Management