Cocoon verwerft nieuwe opdracht voor BREEAM In-Use RSL10 Risicobeoordelingen in Amsterdam en Utrecht.

Met de jarenlange ervaring in BREEAM-projecten kan Cocoon met trots aankondigen dat we een nieuwe opdracht hebben verworven voor het vervaardigen van BREEAM In-Use RSL10 risicobeoordelingen voor maar liefst zes locaties in Amsterdam en Utrecht.

BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) is een wereldwijd erkende standaard voor de beoordeling van de duurzaamheidsprestaties van gebouwen. De BREEAM In-Use RSL10 risicobeoordeling richt zich op het beoordelen van de fysieke veiligheid van gebouwen en hun vermogen om criminaliteit te voorkomen.

Ons team van deskundige consultants en beoordelaars is toegewijd aan het leveren van grondige en betrouwbare beoordelingen, die essentieel zijn voor het waarborgen van de veiligheid van gebouwen die reeds in gebruik zijn. Met deze BREEAM In-Use RSL10 beoordelingen streven we ernaar om een diepgaand inzicht te geven in hun veiligheidsniveau en aanbevelingen te doen voor mogelijke verbeteringen.

In de komende maanden zullen we nauw samenwerken met de verantwoordelijke teams om de BREEAM In-Use RSL10 risicobeoordelingen uit te voeren. We zijn enthousiast over de uitdagingen die deze opdracht met zich meebrengt en kijken ernaar uit om onze expertise in te zetten om de veiligheid van deze gebouwen inzichtelijk te maken dan wel te verhogen.

Bij Cocoon zijn we er trots op dat we de weg banen naar een veiligere bouw- en vastgoedsector. Wij geloven dat elke stap in de richting van het verbeteren van de veiligheid een positieve impact heeft en we zijn enthousiast om deze reis voort te zetten met dit nieuwe project.