Van blauwdruk tot beveiliging: Het Creëren van een Beveiligingsplan voor de nieuwbouw in de logistiek

In de steeds veranderende wereld van veiligheid en beveiliging is het creëren van een robuust beveiligingsplan voor elke nieuwe locatie essentieel. Ons team van ervaren physical security consultants heeft recentelijk een uitgebreid beveiligingsplan ontworpen voor een nieuwbouw locatie in de logistieke sector, afgestemd op de unieke behoeften en uitdagingen van deze specifieke industrie.

Grondig bureauonderzoek
Het proces begon met een grondig bureauonderzoek en interviews, waarbij ons team de bestaande security policy’ s, TAPA-eisen en duurzaamheidswensen (BREEAM HEA11) analyseerde. Deze inzichten vormden de basis voor ons plan van aanpak en zorgden ervoor dat ons plan voldeed aan de hoogste industrie standaarden.

Functioneel en technisch plan van eisen
Op basis van deze voorbereidende werkzaamheden stelden we een functioneel en technisch plan van eisen op. Deze cruciale documenten leggen de basis voor het aanbestedingsproces en zogen ervoor dat de specifieke eisen van de klant en de veiligheidsnormen van de logistieke sector worden gerespecteerd.

Selectieproces
Met het plan van eisen in handen, zijn we klaar om het project in de markt aan te besteden. Onze specialisten blijven nauw betrokken bij het selectieproces van de offertes, waarbij hun expertise wordt ingezet om de meest betrouwbare en capabele partners te selecteren.

Directievoering
Zodra de offertes zijn geselecteerd, zal ons team de directie voeren over de uitvoering van het beveiligingsplan. We zullen ervoor zorgen dat de implementatie soepel verloopt en dat het uiteindelijke beveiligingssysteem volledig voldoet aan de eisen en verwachtingen van de klant.

Ook een beveiligingsplan op laten stellen?
Ons team van Physical security consultants is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van beveiligingsplannen voor de logistieke sector. Of het nu gaat om het opstellen van een beveiligingsplan, het ondersteunen van aanbestedingen, of het leiden van de implementatie, wij staan klaar om u te ondersteunen op uw pad naar een veiligere toekomst in de logistiek.