Detachering twee security professionals bij energiemaatschappij

Dit jaar verwierf Cocoon Risk Management de opdracht om diverse security professionals te detacheren bij een bekende klant uit de vitale infrastructuur. De klant was al geruime tijd op zoek naar geschikte kandidaten voordat zij ons benaderden. Binnen enkele weken hadden wij al zeven gekwalificeerde kandidaten voor drie posten. Uiteindelijk zijn van die drie posten er twee naar tevredenheid van de klant ingevuld.

Cocoon helpt met specialisten die voor kortere of langere tijd kunnen worden gedetacheerd

Wij hebben sinds 2000 als consultancy- en detacheringsbureau een enorm netwerk met specialisten opgebouwd. In de praktijk blijkt dat daar altijd de juiste persoon in te vinden is.

Cocoon levert part- en fulltime specialisten maar ook experts op projectbasis. Wellicht heeft u een groot bouwproject, een onderzoek of een reorganisatie wat de noodzaak voor extra capaciteit vergroot. Onze interim specialisten zijn goed opgeleid, maar misschien nog belangrijker, ze hebben een enorme staat van dienst op het gebied van safety, security- en risk management. Deze kennis en ervaring brengen onze specialisten graag in bij uw project. Wij hebben voor u en uw specifieke situatie de juiste persoon, die de opdracht uitvoert zoals u dat wenst. Vele organisaties gingen u al voor!