Onafhankelijk advies beveiligingsinstallatie

Cocoon verwierf opdracht voor een onafhankelijk advies voor de beveiligingsinstallatie voor een Publiek Private Samenwerking (PPS). Concreet werd ons gevraagd te adviseren hoe men voor de komende 30 jaar het beste het onderhoud voor de beveiligingsinstallaties kan aanbesteden.

Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de economische levensduur van beveiligingsinstallaties, reële kosten die in rekening gebracht mogen worden, maar ook met het feit dat beveiligingsinstallaties er, onder andere door innovatie, over 30 jaar waarschijnlijk heel anders uit zien dan nu het geval is.

De inhoudelijke kennis van beveiligingsinstallaties en onderhoudscontracten, gecombineerd met onze lange termijn visie, maakt Cocoon risk management de ideale partner voor dergelijke opdrachten.

Onafhankelijk advies beveiligingsinstallatie

Cocoon risk management is een volstrekt onafhankelijk adviesbureau dat sinds 2000 actief is in de consultancy. Wij hebben vele projecten mogen begeleiden, van visieontwikkeling tot bestekfase en begeleiding van de uitvoering. Dat maakt ons een betrouwbare en ervaren partner voor bedrijfsleven en overheden.