Criminaliteitspreventie & Veiligheid | Protection should be natural
Criminaliteitspreventie & Veiligheid | Independent Consultants
Over ons
Over ons

Cocoon risk management verzorgt al sinds 2000 praktische oplossingen op het gebied van Safety, Security & Design. Wij denken mee, inventariseren uw risico’s en voorzien u van professioneel onderbouwd advies op maat.

Slogan
Protection should be natural
Onafhankelijk advies
Onafhankelijk advies

Cocoon levert onafhankelijk en open advies bij al uw vraagstukken over beveiliging, brandveiligheid, arbo en milieu. Daarnaast voeren wij onderzoeken uit, begeleiden vergunningstrajecten, verzorgen opleidingen en detacheren specialisten.  Met enthousiasme en passie gaan onze onafhankelijke adviseurs graag met u in gesprek over uw veiligheidsvraagstuk.

Bij grotere opdrachten waar meerdere specialisten aan werken wordt een projectteam gevormd, waar mogelijk met uw eigen medewerkers.

Cocoon heeft zich gespecialiseerd in Security by Design; criminaliteitspreventie door stedenbouwkundig, bouwkundig ontwerp.  Interessant voor zowel de eigenaar als de gebruiker van een gebouw of gebied. Een methodische aanpak met een bewezen economisch belang voor alle partijen.

 

Onze visie op veiligheid

Veiligheidsmaatregelen moeten karakteristiek zijn voor uw organisatie en als vanzelfsprekend worden ervaren. Hierdoor wordt het gevoel van veiligheid automatisch bevorderd en zal de bereidwilligheid om zich aan maatregelen te conformeren toenemen.

Onze visie op veiligheid richt zich dus vooral op het tot stand brengen van een natuurlijke vorm van veiligheid. Want de effectiviteit van risicobeperkende maatregelen hangt samen met de bereidwilligheid van medewerkers en bezoekers om ze uit te voeren.

Beveiliging

U mag van ons een objectieve audit verwachten, uitgevoerd door ervaren professionals met respect voor alle betrokken partijen.

Bekijk Casus
Beveiliging

Wij voerde een Fysieke Penetratietest voor een kantoorgebouw uit bij een financiële instelling en drongen daarbij vrij eenvoudig het gebouw van de opdrachtgever binnen.

Bekijk Casus
Beveiliging

In mei 2018 is door Cocoon risk management een BREEAM MAN8 project voor een distributiecentrum met goed gevolg afgerond. We vonden een gelijkwaardige oplossing en begeleide de uitvoering.

Bekijk Casus