Security – Consultancy

Cocoon levert onafhankelijk en open advies op het gebied van criminaliteitspreventie

Home » Security Consultancy

Ik wil een adviesgesprek over Security

Security betekent letterlijk beveiliging of bescherming, het geheel van maatregelen dat er op is gericht te beschermen tegen criminele risico’s die zowel van binnenuit als van buitenaf kunnen komen. Voor elke organisatie is het van belang om zich te beschermen tegen deze criminele risico’s en dreigingen. Dit is de enige manier om de continuïteit van een organisatie te waarborgen.

Bij Cocoon beschikken we over onafhankelijke beveiligingsadviseurs die al 20 jaar aan kennis en ervaring hebben. Deze adviseurs zijn experts op het gebied van High Risk Security, Security Management, Terreur Preventie en Security by Design. Wij leveren verschillende specialistische diensten op het gebied van Security en criminaliteitspreventie die van groot voordeel kunnen zijn voor uw organisatie. Wij denken mee, inventariseren uw risico’s en voorzien u van professioneel onderbouwd advies op maat van ervaren specialisten. Wij helpen u de kwetsbaarheden van uw organisatie in kaart te brengen en de weerbaarheid te vergroten!

Interesse? Lees en klik gerust verder!

Diensten

Pen testing

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Read more

Red teaming

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Read more

Veiligheids audit

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Read more

Cocoon als beveiligingsadviseur

Cocoon is als beveiligingsadviseur al 16 jaar lang gespecialiseerd in het onderzoeken, analyseren en oplossen van risico’s op elk niveau. Van ongewenst gedrag tot interne fraude tot aanslagen of overvallen met explosieven of andere zware wapens. De security experts van Cocoon risk management zijn graag behulpzaam bij het onderzoeken van risico’s, het ontwikkelen van beleid of het maken van een plan van aanpak voor individuele partijen. Dit doen wij voor zowel de overheid als het bedrijfsleven. Ook vormen wij, in het kader van Publiek Private Samenwerking, consortia om zo gezamenlijk grote of complexe projecten aan te kunnen.

In onze portfolio op deze website kunt u verschillende voorbeelden vinden van projecten die wij met succes hebben uitgevoerd. Criminaliteit, maar ook alleen al de dreiging, kunnen de overheid en het bedrijfsleven veel geld kosten. Maar ook het achteraf maken van een risicoanalyse en het uitvoeren van beveiligingsmaatregelen zijn al snel een kostbare aangelegenheid. Wees dus op tijd met het maken van een beveiligingsplan.

Zoek vandaag nog vrijblijvend contact!

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij geloven bij Cocoon dat beveiligingsmaatregelen karakteristiek moeten zijn voor uw organisatie. Als deze als vanzelfsprekend worden ervaren wordt automatisch het veiligheidsgevoel bevorderd, en zal de bereidwilligheid van uw medewerkers om zich aan maatregelen te conformeren toenemen. Wij streven bij Cocoon altijd naar korte communicatielijnen. Vanwege de complexiteit en diversiteit van de vraagstukken stellen wij voor onze klanten meestal een projectteam van specialisten samen. Het projectteam kent voor de opdrachtgever altijd één vaste contactpersoon die alle ins- en outs- van uw situatie kent. Dit persoonlijke element in combinatie met de aanpak van het projectteam levert maatwerk. Wij geloven in een hands-on mentaliteit en houden niet van onnodig lange rapporten, maar zeggen u liever direct waarop het staat en geven u bruikbaar advies waar u direct mee aan de slag kan gaan. Verwacht van ons heldere en complete rapportage.

Wij zijn een volledig onafhankelijk Nederlands adviesbureau dat zich niet beïnvloed weet van enige vorm van belangverstrengeling. Kwaliteit en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Project voor het witte huis

Project voor advies bureaus

Project voor woning corporatie