onderzoek en advies, cocoon risk management, brandveiligheid, criminaliteitspreventie, onafhankelijk

Onderzoek en advies

Ons onderzoek en advies op het gebied van criminaliteitspreventie, brandveiligheid, arbo en milieu is gegarandeerd onafhankelijk. Dit vinden wij belangrijk omdat u er, op het gebied van veiligheid, op moet kunnen vertrouwen dat er geen andere belangen spelen dan uitsluitend die van onze opdrachtgever.

We kiezen bewust voor een persoonlijke benadering, waarbij uw organisatie en de veiligheid van medewerkers centraal staat. Typerend voor Cocoon risk management is de hands-on mentaliteit. Geen onnodig lange rapporten, maar zeggen waar het op staat en een advies waar u direct mee aan de slag kunt. Kunnen wij u of uw medewerker betrekken in een project, of liever nog het project gezamenlijk uitvoeren, dan heeft dat onze voorkeur. Wij gaan namelijk voor duurzaamheid en hoe kan dat nu beter worden gerealiseerd dan via een lerende organisatie.

Wij begeleiden al jaren lang bedrijven bij onderzoek en advies en de implementatie van veiligheidsmaatregelen. Heeft u behoefte aan een professionele mediator tussen u en de overheid als het gaat om vergunningen, of zoekt u een adviseur bij uw gesprekken met de brandweer; ook hier staan wij aan uw zijde zodat uw veiligheidsmaatregelen zowel juridisch als praktisch uitvoerbaar zijn.

Safety
Brand Masterplan voestalpine Polynorm B.V

Het bedrijf voestalpine Polynorm B.V. is gespecialiseerd in het produceren van metalen carrosseriedelen voor de automobielindustrie..

Bekijk Casus
Security by Design
Cocoon ketenpartner veiligheid bij Cordaan

Cordaan is een zorgaanbieder met vestigingen in Amsterdam en omgeving. Cordaan is met…

Bekijk Casus