security management, dhm, rse, adviseur, expert, security, onafhankelijk, cocoon, Security Management DHM - RSE

Security Management DHM RSE

Dé onafhankelijke Register Security Expert voor security management volgens DHM®

Het uitvoeren van Security Management volgens de zogenaamde Haagse Methodiek (DHM®) is complex en mag alleen door een Geregistreerd Security Expert (RSE) worden uitgevoerd.

Bij Cocoon risk management maken we de materie helder en toepasbaar. Wij passen DHM® op elk niveau en in elke specifieke situatie toe.
Onze specialist heeft al sinds 2000 ervaring met deze methodiek en in de afgelopen 17 jaar al vele projecten tot tevredenheid van onze klanten opgeleverd. Maar DHM® staat natuurlijk niet op zichzelf.

Het is van belang kennis en ervaring te hebben van beveiligingstechniek en de wijze waarop het security management moet worden geïmplementeerd binnen een organisatie. Ook daar hebben we veel ervaring mee en kunnen gebruik maken van onze kennis en ervaring op het gebied van CPTED en preventieve maatregelen tegen terreur.

Uiteraard zijn wij tijdig bijgeschoold en als Register Security Expert geregistreerd bij SERN.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, referenties of een vrijblijvend voorstel voor uw project.

Security Management DHM RSE

Steeds vaker wordt de expertise van een Register Security Expert vereist. Vaak gaat het dan om overheidsorganisaties of overheid gerelateerde organisaties. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een professionele maar flexibele toepassing van De Haagse Methodiek.

High Risk Security
MAN8 BREEAM voor Hourglass Amsterdam

Cocoon risk management realiseerde voor het 22 verdiepingen tellende Hourglass gebouw te Amsterdam een MAN8 BREEAM adviestraject.
En wederom met succes.

Bekijk Casus
Security by Design
Visie op veiligheid voor zorgverlener

Voor Proteion schreef Rob van Dijk de visie op veiligheid. Gedragsbeïnvloeding door gebruik te maken van onder andere CPTED en innovatie zijn de ‘back bone’ van het document.

Bekijk Casus