cocoon, interim security manager, risk manager, security, manager, cso, chief security, hoofd beveiliging

Interim security manager

Bent u op zoek naar een interim security manager?

Onze interim managers zijn goed opgeleid, maar misschien nog belangrijker, ze hebben een enorme staat van dienst op het gebied van security- en risk management. Deze kennis en ervaring brengen ze graag in bij uw project.

En als ze er toch even niet uit komen of aanvullende specialistische kennis nodig hebben, dan kunnen ze altijd terug vallen op collega’s en vakgenoten want natuurlijk beschikken we naast de noodzakelijke kennis en ervaring ook over een bijzonder groot netwerk in onze branche.

 

Waarom een interim security manager

Een interim manager kan uw eigen security of risk manager vervangen bij bijvoorbeeld ziekte, zwangerschap of vertrek.

Maar hij kan u ook op projectbasis ondersteunen. Wellicht dat een groot bouwproject, een onderzoek, uitbreiding of een reorganisatie noodzaak zijn voor extra capaciteit. Wij hebben de juiste persoon voor die specifieke plek en voeren uw opdracht uit zoals u dat graag wil.

Maar natuurlijk kunnen we ook uw vaste security manager zijn op part time basis.

 

Part time security manager

Heeft u geen plek voor een full time security manager, wij kunnen u ook op part time basis van dienst zijn. De part time security manager kan op vaste momenten worden ingezet bij projecten of evenementen maar is natuurlijk ook bereikbaar buiten die momenten om zodat u toch weer full time beschikt over een professional.

Full time beschikbaar tegen part time kosten dus.

 

Second opinion, red teaming of een penetratietest?

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw huidige beveiligingsplan te laten toetsen door een onafhankelijke derde partij?

Niemand is perfect en fouten sluipen er in de tijd soms toch in. Kunt u zich voorstellen wat de impact op uw bedrijfsvoering is als blijkt dat een opponent toch een maas in de beveiliging heeft gevonden en uw organisatie schade berokkend?

Het auditen van de beveiliging van uw organisatie kan bijzonder belangrijk zijn. Wij kunnen dat op vele manieren doen. Wij kunnen de huidige plannen toetsen of op contractbasis periodieke inspecties uitvoeren. Maar door de bescherming van een gebouw of afdeling niet vanuit de verdediging, maar vanuit een potentiële aanval te beschouwen ontstaan er gegarandeerd andere inzichten in de kwetsbaarheid. Deze aanpak noemen we red teaming, veelal gevolgd door een zogenaamde penetratietest waar we daadwerkelijk in de praktijk op zoek gaan naar zwakke plekken en die bloot leggen.
Bel of email ons gerust voor meer vrijblijvende informatie.

High Risk Security
Interim security management bij Eurojust

Eurojust, een van de best beveiligde objecten van Nederland, gehuisvest in de ‘Haagse Arc’. Rob van Dijk werkte hier bijna twee jaar als interim Head of Security, General Services, Transport & Events.

Bekijk Casus
Security by Design
Veiligheid op de ss Rotterdam

Oud Holland Amerika Lijn stoomschip De Rotterdam is een volledig in de originele staat gerenoveerd…

Bekijk Casus