Veiligheidsvisie voor supermarkt

Voor één van de grootste supermarktketens in Nederland vervaardigde Cocoon risk management een veiligheidsvisie. Het is van belang een toekomstvisie te hebben voordat uiteindelijk beveiligingsplannen kunnen worden gemaakt en investeringen worden gedaan. In de veiligheidsvisie wordt antwoord gegeven op de vraag waar de organisatie qua veiligheid over bijvoorbeeld vijf jaar wil staan, wat de gewenste uitstraling is van de beveiligingsvoorzieningen, welke rol personeel hierin speelt en natuurlijk wat het uiteindelijke doel is dat moet worden bereikt. Bij Cocoon risk management hebben we een brede kijk op veiligheid en veel ervaring met high risk organisaties en met organisaties die juist een open en klantvriendelijk karakter nastreven. Door die brede kijk op veiligheid zijn wij uitstekend in staat om de wens van de klant vast te leggen in een veiligheidsvisie die helder en uitvoerbaar is, en door de organisatie breed gedragen wordt.