Veiligheidshandboek ProRail

Organisatie:

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. Samen met vervoerders zetten zij zich 24/7 in om reizigers en goederen veilig en op tijd op hun bestemming te laten komen. ProRail wil het spoornetwerk veiliger, betrouwbaarder, punctueler en duurzamer maken.

Casus:

ProRail heeft zich ten doel gesteld om een gezonde, veilige en prettige werkomgeving voor de medewerkers van verkeersleidingposten, regiokantoren, hoofdkantoorlocaties en ongevallenbestrijdingsdiensten te creëren. Hiertoe is ProRail een samenwerking aangegaan met Cocoon risk management.

Samen met de medewerkers van ProRail zorgt Cocoon voor optimale (arbeids)veiligheid in en rond de gebouwen van ProRail. Een van de tools die wij hiervoor gebruiken is ons Veiligheidshandboek waarin we de veiligheidsprocedures beschrijven in diverse veiligheidsmodules. Evenals ProRail zet Cocoon zich 24/7 in om de veiligheid van medewerkers en betrouwbaarheid van gebouwen en processen te kunnen waarborgen.

Lees meer over het ontstaan van het veiligheidshandboek