Cocoon start expertplatform Covid-19 exit lockdown

Waarom deze expertgroep?

Met als doel kennis en ideeën te delen over hoe non-profit organisaties en het bedrijfsleven uit de intelligente lockdown kunnen komen, is Cocoon risk management belangeloos een expertplatform begonnen. “In deze groep van experts op LinkedIn hopen we met elkaar tot goede oplossingen te komen om het bedrijfsleven straks zo snel mogelijk weer op poten te krijgen”, zegt Rob van Dijk initiatiefnemer van het expertplatform.

Hoe kunnen we weer aan het werk na de crisis?

De anderhalve meter-economie is al een begrip aan het worden. Maar over hoe dat in kantoren en bij organisaties precies vorm moet krijgen is voor velen nog een uitdagende vraag. “Wat betekent veilig werken voor medewerkers in relatie tot de geldende veiligheidsprotocollen? Hoe gaan we bijvoorbeeld om met de toegangscontrole en toegangsverlening? Na elke passage schoonmaken of gewoon open zetten? En hoe zorgen we er dan voor dat er geen onbevoegden met kwade bedoelingen door het gebouw komen?”

Expertgroep op LinkedIn

Het zijn volgens Van Dijk dit soort vragen waarover experts in deze groep met elkaar antwoorden gaan bedenken. “Dat doen we door ideeën, rijp en groen, te delen en samen beter te maken.” Ga naar Covid-19 Exit Lockdown Expertplatform om je expertise te delen en die van anderen te lezen.