BREEAM MAN8 voor distributiecentrum

In mei 2018 is door Cocoon risk management wederom een BREEAM MAN8 begeleiding voor een distributiecentrum met goed gevolg afgerond. Voor Sprangers bouwbedrijf hebben we een gelijkwaardige oplossing gevonden en de uitvoering hiervan wederom met goed gevolg begeleid.

Koreaanse logistieke dienstverlener is huurder

Prologis is opdrachtgever van de bouw van het distributiecentrum van maar liefst 28.000 m² groot op bedrijventerrein Vossenberg-West II in Tilburg. Prologis heeft een huurovereenkomst gesloten met Pantos, een Koreaanse logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in value added logistics-activiteiten.

Ervaring BREEAM MAN8 voor distributiecentra

Cocoon risk management heeft inmiddels veel ervaring in het begeleiden van BREEAM projecten voor distributiecentra: jaarlijks realiseren we adviestrajecten voor meerdere DC’s voor diverse eindgebruikers en opdrachtgevers. En tot nu toe is voor al deze DC’s een positief eindresultaat geboekt.

Gespecialiseerd in omvangrijke en complexe projecten

Met onze ervaring in security management en security by design blijken we ook bij dit project weer een geschikte partner voor onze opdrachtgever. Cocoon is opgericht in 2000 en kan naast de beveiliging van projecten ook zorg dragen voor ondersteuning van de uiteindelijke gebruiker.

kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een veiligheidshandboek of het implementeren van de beveiligingsmaatregelen binnen de nieuwe situatie.