BREEAM MAN 8 voor Audi Huiskes Kokkeler

Wij verzorgde de BREEAM MAN 8 voor Audi Huiskes Kokkeler te Hengelo. In bij dit BREEAM MAN 8 preventierapport hielden we nadrukkelijk rekening met de verhoogde dreiging die een autobedrijf met zich mee brengt.

Maar ook hielden we rekening met het efficiënter omgaan met bouwkosten en het optimaliseren van het latere gebruik van het gebouw.

Met onze aanpak realiseerden we veel lagere bouwkosten en tegelijk een veel hoger beveiligingsniveau. En we hielden rekening met de specifieke risico’s die een autobedrijf met zich meebrengt.

BREEAM MAN 8 preventierapport

Cocoon risk management is gespecialiseerd in het opstellen van een BREEAM MAN 8 preventierapport voor de nieuwbouw.

 

Gelijkwaardigheid BREAAM MAN8

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het geven van adviezen voor uiteenlopende situaties. We houden echter altijd rekening met het belang van de bedrijfsvoering en bj BREEAM MAN 8 zelfs ook met de bouwkosten versus de veiligheidssituatie.

BREEAM veiligheidsadviseur

Onze specialist is een zeer ervaren Register Security Expert expert en hanteert indien nodig het security management volgende de zogenaamde Haagse Methodiek (DHM®). Dit is een verplichting vanuit de BREEAM MAN 8 beoordelingsrichtlijn maar ook zeer nuttig bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden voor de opdrachtgever.

Register CPTED Expert: ’anders kijken naar veiligheid’

Daarnaast is de specialist die aan Audi Huiskes Kokkeler werkte geregistreerd CPTED expert (Crime Prevention Through Environmental Design ofwel Security by Design). “Het basisprincipe van CPTED is dat door slim ontwerp en beheer de gebouwde omgeving kostenneutraal veiliger gemaakt kan worden.
Door in ontwerptrajecten vanaf het prille begin een Register CPTED Expert (RCE) te betrekken zal in de gebruiksfase sprake zijn van minder criminaliteit en versterking van de veiligheidsbeleving.

WILT U MEER WETEN?

BEL of EMAIL ons gerust voor een vrijblijvend advies of voorstel!