Jaarcongres Relevant 2020: Gezond en Veilig wordt dit jaar online gehouden

Pagina gewijzigd door Armando Aerts

21-09-2020

Het Jaarcongres Relevant, hét congres voor iedereen die werkzaam is op gebied van Externe Veiligheid, vindt dit jaar plaats als online congres van 1 tot en met 10 december. Dagelijks zijn er drie sessies, in totaal organiseren we 24 sessies verspreid over 8 dagen. Het plenaire deel is op 8 december. Iedereen die zich inschrijft voor ten minste één sessie, wordt ook uitgenodigd voor de plenaire sessie op 8 december.

Jaarlijks bezoeken zo’n 250 deelnemers, afkomstig uit gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, bedrijfsleven en adviesbureaus, het congres voor verdieping en ontmoeting. Dit jaar staat het congres in het teken van de gezonde en veilige leef- en werkomgeving. Een thema dat door het coronavirus nóg belangrijker is geworden. Tijdens dit congres bieden we inhoud en inspiratie.

Het thema wordt benaderd vanuit verschillende invalshoeken. GGD arts Rik van de Weerdt zal spreken over de gezonde leefomgeving waarbij het gezondheidsbelang van bewoners en omwonenden centraal staat. Erik van der Schans, directeur duurzaamheid bij het havenbedrijf Rotterdam, spreekt over het thema veiligheid in de Rotterdamse haven.

Naast een inspirerend plenair programma, is er weer een breed scala aan deelsessies, verdeeld over acht dagen. U kunt zo veel sessies volgen als u wilt.

Het congres is een initiatief van Relevant, netwerk externe veiligheid, en VVM, netwerk van milieuprofessionals. Dit jaar organiseren we het congres wederom in samenwerking met de VNCI.

Je kunt je hier aanmelden voor het jaarcongres

Kijk hier voor meer informatie over de het congres en de infosessies en workshops die worden georganiseerd

 

Source: Relevant externe veiligheid Jaarcongres Relevant 2020: Gezond en Veilig wordt dit jaar online gehouden]]>