Terugblik Jaarcongres Relevant

Pagina gewijzigd door Armando Aerts

27-11-2019

Het jaarcongres Relevant 2019, hét congres voor Externe Veiligheid, was op dinsdag 20 november in Casa in Amsterdam. Wij kijken weer terug op een geslaagd congres. Dit jaar stond het congres in het teken van actualiteit en transparantie: wat staat de veiligheidsprofessional te wachten de komende periode en hoe werk je als overheid en bedrijfsleven samen aan een veilig Nederland.

Rond de 200 deelnemers afkomstig uit gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, bedrijfsleven en adviesbureaus hebben zich vol enthousiasme in de infosessies en workshops gestort.

In de ochtend werd doormiddel van een paneldiscussie tussen Judith Elsinghorst (IenW), Nills Rosmuller (IFV) en Jaap Oldenziel (Air liquide) ingegaan op hoe omgesprongen zou moeten worden met vraagstukken uit de energietransitie waar nog geen wet-en regelgeving voor voorhanden is. In het middag programma werd liet Prof. Dr. Ir. Marjolein van Asselt (OvV) haar licht schijnen op de actualiteit. Wat zijn de grote ontwikkelingen? Waar moeten we ons als veiligheidsprofessional op voorbereiden? Wat betekent dit voor ons vak? Hoe ga je om met transparantie in de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven? en ging Joland Trijsselaar (VRR) in op de trend van binnenstedelijk verdichten.

Uitgebreide terugblik jaarcongres Relevant 2019 incl. presentaties

 

Source: Relevant externe veiligheid Terugblik Jaarcongres Relevant]]>