Jaarcongres Relevant 2016 – tot 1 november vroegboekkorting!

Pagina gewijzigd door Hanneke van Hemme

19-10-2016

Het jaarcongres Relevant 2016 is ook dit jaar weer hét congres over Externe Veiligheid. Ieder jaar komen er zo’n 250 deelnemers, afkomstig uit gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, bedrijfsleven en adviesbureaus. Initiatiefnemers zijn Relevant, netwerk externe veiligheid, en VVM, netwerk van milieuprofessionals.

Thema van het jaarcongres Relevant 2016 is razend actueel: ‘Kansen voor veiligheid in de Omgevingswet’. De Omgevingswet betekent een grote verandering in het omgevingsrecht. Centraal staat het bundelen van milieu- en ruimtebeleid en ruimte te bieden aan nieuwe ontwikkelingen. Een voordeel voor Externe Veiligheid kan zijn dat het onderwerp voortaan vanaf het begin van de planvorming wordt meegenomen. Tegelijk is integrale benadering ook een uitdaging. Hoe zorg je er voor dat Externe Veiligheid van meet af aan voldoende in zicht is? Dat de EV- belangen worden meegenomen én een volwaardige plek krijgen in de afwegingen? Els van Schie, directeur Milieu en Veiligheid bij het RIVM zal ingaan op deze vragen.

Zoals gebruikelijk trappen we af met een kort plenair programma. Genserik Reniers, hoogleraar veiligheid en gevaarlijke stoffen aan de TU Delft is dit jaar dagvoorzitter van het jaarcongres Relevant 2016 en zal de dag duiden. Vervolgens kunt u kiezen uit een rijk menu aan infosessies en workshops. Door deze opzet is het congres dé plek om inspiratie op te doen, bij te praten met collega’s en samenwerkingspartners te ontmoeten.

Meld u tijdig aan. Tot 1 november kunt u gebruik maken van de vroegboekkorting!

Programma

Inschrijven

 

 

 

Source: Relevant externe veiligheid Jaarcongres Relevant 2016 – tot 1 november vroegboekkorting!]]>